Recenzie "Lupta" (2) – L.J. Smith

    Synopsis:
   Aventura celor doi vampiri si a frumoasei Elena Gilbert continua, culminand cu disparitia lui Stefan si incercarea disperata a Elenei de a-l gasi. Negasind o alta solutie, fata este nevoita sa apeleze la Damon pe care il crede vinovat inca din start fara a cerceta, datorita lucrurilor groaznice pe care le facuse pana atunci. Ea incearca din rasputeri sa pastreze secretul iubitului ei, cu toate ca toata lumea il banuieste pentru atacurile din oras, iar prietenele sale Bonnie si Meredith o ajuta de fiecare data. 
   Viata Elenei se complica din ce in ce mai mult, mai ales ca vechea sa prietena, Caroline, este din ce in ce mai invidioasa, dorind sa ii distruga reputatia si sa ii ia locul de Regina a liceului. Desi pare aproape imposibil, ajutorul lui Damon este extrem de valoros si bine primit. Fiecare minut petrecut in prezenta fetei pentru care este capabil de orice il face pe frumosul si crudul vampir sa arate o sensibilitate pe care nu o mai simtise de mult.

    Parerea mea:
   Stiu ca nu este prima data cand ma plang pentru asta, dar portia pe care scriitoarea ne-o ofera cu fiecare volum citit nu este de ajuns. In afara de asta prezenta lui Stefan aici este foarte scurta,  Damon actionand in voie dupa bunul plac. Privind fotografia de pe coperta m-am gandeam ca ele nu sunt alese la intamplare, ci ca L. J. Smith incearca le faca personajelor principale cate un omagiu. A inceput cu Stefan, apoi Damon, Elena si Bonnie. Mi se pare chiar o idee buna!
 
    Nota mea: 5/5    Ce parere aveti voi? Merita citita?

Reclame

5 gânduri despre ”Recenzie "Lupta" (2) – L.J. Smith

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s